szerző:
hvg.hu

Volt, aki le is húzta a WC-n a Bountyját, de vajon miét utálják a britek ennyire a kókuszos édességet?

Karácsony 2018
Belevágtunk ismét, karácsonyra készülünk. Nem is nagyon tehetünk mást, hiszen közeledik, érkezik, mi pedig várjuk. Még akkor is, ha tudjuk, mennyit rohangálunk majd előtte, hányszor szeretnénk túl lenni rajta. De közben szeretjük, és ez a lényeg. A magunk részéről úgy döntöttünk, elkísérjük olvasóinkat vásárolni, ott leszünk, ha főz, ajándékot csomagol, beleszólunk, tippeket adunk. Fogadjanak el útitársnak!
A cikksorozat támogatója a Samsung

Ha nem lehettek ott, legyetek együtt! A Galaxy összeköt. Ismerd meg ünnepi okostelefon, táblagép és viselhető kiegészítő kínálatunkat!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Elárasztották a Twittert a kiborult britek posztjai, akik azon háborodtak fel, hogy a Celebrations adventi naptárában az első ablak mögött egy Bounty csoki volt.

"Kinyitottam az adventi kalendáriumomat és egy kib***ott Bounty volt benne. Életemben nem voltam még ennyire csalódott" - írta az egyik felhasználó. Volt, aki egy képet is posztolt a csokiról, és azt írta hozzá: "Advent első napja, és ezt kapom. Milyen szörnyeteg tesz egy Bountyt az első naphoz?" Más valaki azzal kommentálta a dolgot, hogy "milyen szar hónapkezdet ez".

Volt, aki egy videót is készített, ahogy azonnal eldobja a csokit, amint kinyitja a kalendáriumot, a poszthoz pedig azt írta, "a karácsonyt törölték".

Egy másik felhasználó arról készített videót, ahogy lehúzza a vécén a csokit.

Hogy a britek miért akadtak ki ennyire a Bounty miatt, azt elsőre - magyar fejjel - nehéz megérteni, de a The Sun hozzáteszi, hogy a többféle csokit tartalmazó Celebrations-dobozok alján mindig a Bountyk maradnak meg a legvégére. Egy másik lap, a The Daily Edge három éve egy összeállítást is készített, amelyben éppen olyan fotók szerepeltek, amelyek a Celebrations-dobozok alján megmaradt Bountykat ábrázolták:

Sőt, a brit Metro két éve rangsorolta a Celebrations-ben található csokikat, a listában pedig a Bounty végzett az utolsó helyen. A lap azt írta róla, pont az ellenkezője az ünneplésnek, egy falatnyi csalódás, és "minden, ami a világon rossz, egy 'csokoládéban'. Szemét."

Magyarán a britek egyáltalán nem szeretik a Bountyt, de a Metro rangsorában az utolsó előtti a mini-Twix lett, amit a Snickers épphogy csak megelőzött. A legjobban a britek a Malteserst szeretik a lista szerint.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Még az autók fényezése is más lesz az önvezetés miatt

Még az autók fényezése is más lesz az önvezetés miatt

Egészséges akar lenni? Kezelje helyén az érzelmeit

Egészséges akar lenni? Kezelje helyén az érzelmeit

Budapest = Isztambul: a Chelsea kapusának fogalma sem volt, hol játszottak a Vidi ellen

Budapest = Isztambul: a Chelsea kapusának fogalma sem volt, hol játszottak a Vidi ellen

Ismét hatalomra kerülhet a korrupció miatt leváltott Srí Lanka-i kormányfő

Ismét hatalomra kerülhet a korrupció miatt leváltott Srí Lanka-i kormányfő

Vakarózik a kormány a minimálbér-emeléssel, ami már közelítené a spanyol összeg felét

Vakarózik a kormány a minimálbér-emeléssel, ami már közelítené a spanyol összeg felét

Mit kezdjen a szabálytalanul parkoló autóval a hókotró? - videó

Mit kezdjen a szabálytalanul parkoló autóval a hókotró? - videó