Főzzön velünk! – örmény kebab

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

  • hvg.hu hvg.hu
Főzzön velünk! – örmény kebab

Főzzön velünk!

Enni jó. Utazni is jó. Ezt a két tapasztalatot próbáljuk meg összekötni néhány recepttel, hogy új világokat és új ízeket csempésszünk az önök tányérjára. Videós útmutatóink világosak, egyszerűek és nagyszerűek, vigyenek minket magukkal a konyhába!

A bárány az örmény konyha egyik gyakori eleme. A húst gyakran grillezik, mint ebben a kebabreceptben is. A videós receptet követve négy embernek tálalhatja az örmény kebabot.

Valter Attila: Olyan versenynap nincs, hogy nem fáj

Valter Attila: Olyan versenynap nincs, hogy nem fáj

„A bukásoktól, brutális sérülésektől való félelem folyamatosan bennem van” – meséli Valter Attila országútikerékpár-versenyző a Penge podcast legújabb adásában, ahol arról is beszélget Szilágyi Áronnal és Kenyeres Andrással, hogy milyen gondolatok futnak át az agyán egy esés után, mekkora nyomást jelentett számára a 2021-es berobbanása, és milyen hatással vannak rá a kommentek.