Főzzön velünk! – örmény kebab

Gasztronómiai kísérletezésre hívjuk az olvasónkat. Grúziától Kínáig, Argentínától Olaszországig térképezzük fel a különböző konyhák emblematikus receptjeit. A videós útmutató egyszerű, nagyszerű, csak ki kell próbálni.

  • hvg.hu hvg.hu
Főzzön velünk! – örmény kebab

Főzzön velünk!

Enni jó. Utazni is jó. Ezt a két tapasztalatot próbáljuk meg összekötni néhány recepttel, hogy új világokat és új ízeket csempésszünk az önök tányérjára. Videós útmutatóink világosak, egyszerűek és nagyszerűek, vigyenek minket magukkal a konyhába!

A bárány az örmény konyha egyik gyakori eleme. A húst gyakran grillezik, mint ebben a kebabreceptben is. A videós receptet követve négy embernek tálalhatja az örmény kebabot.