szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Han Solo a pénz és a hírnév ellenére is ember tudott maradni.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

Amerikai sajtóhírek szerint nagyjából két órán át várakozott Harrison Ford, hogy megkapja a koronavírus-oltást, a színész ugyanis nem akarta, hogy ismertsége miatt előnyben részesítsék.

A Variety szerint a 78 éves Ford az első vakcinát kapta meg Kaliforniában, amelyért ugyanúgy sorba állt, mint az összes többi ember. (Patrick Stewartról úgy hírlik, 4 órát várakozott ugyanezért.)

A sztár kimondottan jó formában van, amit a DailyMail által megosztott fotók is igazolnak. A képek hétfőn készültek, Los Angelesben. A színészt teljesen hétköznapi viseletben kapta le a bulvárlap fotósa, amint maszkban a városban sétálgatott.

Ford több filmen is dolgozik, ezek egyike a népszerű régészprofesszor kalandjait lezáró, ötödik Indiana Jones-film.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Chadwick Boseman, Borat és a nők menetelése – ez volt az idei Golden Globe

Chadwick Boseman, Borat és a nők menetelése – ez volt az idei Golden Globe

Ezt a hat számot kellett volna eltalálni

Ezt a hat számot kellett volna eltalálni

906 ezer forintnyi dollárt keresett a videós, aki élőben közvetítette, ahogy alszik

906 ezer forintnyi dollárt keresett a videós, aki élőben közvetítette, ahogy alszik