szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Személyes, különleges és ízletes ajándékokkal lepné meg szeretteit vagy saját magát? A HVG Könyvek szombati gasztroajándék-készítő workshopjain mindkettőre lesz lehetősége.

November 30-án, a Borganikában 11 órától zöldfűszeres parmezános kekszet és tiramisugolyót készíthet Romics Bea, a népszerű Szotyi Creations blog alapítójának, a Gasztroajándékok című könyv szerzőjének vezetésével, az elkészült finomságokat pedig ízléses csomagolásba öltöztetve viheti haza.  

Tiramisu trüffel
HVG Könyvek

Délután 14 órától a szuperegészséges fermentált savanyúságoké lesz a főszerep Király Ágnesnek, a FerMentor Blog szerzőjének segítségével. Az eseményen elsajátíthatja a fermentálás alapjait, miközben két különleges savanyúságot készíthet el saját kezűleg. A receptek között olyan savanyúkáposzta-variációk szerepelnek, mint a kimcsis káposzta, fokhagymás-répás savanyúkáposzta vagy a vörösáfonyás-ötfűszeres savanyú káposzta.

A fermentálás művészete
HVG Könyvek

Dátum: 2024.11.30., 11-13 óráig, illetve 14-16 óráig

Helyszín: Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri vásárcsarnok, 1. em.)

A jegyvásárlás linkjét itt, a Facebook-eseményt itt találja.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!