szerző:
hvg.hu

Az előző évektől eltérően 2018-ban nem a mesteremberek nyújthatják be közvetlenül a pályázatukat a Mesterek Mestere díjra, hanem az elégedett megrendelők ajánlhatják őket. A szakemberek szerénysége miatt volt szükség a változtatásra: sokan nem mertek pályázni.

„Nem tudsz egy jó szakembert? – teszi fel szinte mindenki a kérdést az ismerőseinek, mielőtt felújításba vagy építkezésbe kezd. És szinte mindenki ismer olyan jó szakembert, akit szívesen ajánlana az ismerőseinek, mert kiváló munkát végez és nagyon rendes. Őket szeretnénk megtalálni, ehhez kérjük az építkezők és felújítók segítségét” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A korábbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy a mesterek nem szeretik a pályázattal járó adminisztrációt, másrészt szerénykednek is, nem szívesen „kérkednek” a munkáikkal. Ezért döntöttek a feltételek módosítása : az elégedett megrendelők a pályázat honlapján ajánlhatnak szakembereket.

A szakemberek ajánlásának határideje 2018. november 4.

A Mesterek Mestere díj eddigi díjazottjai:
2017. Magyarország Mesterek Mestere: Szabó József és Deák Sándor (megosztott első díj)
2017. Mesterek Mestere Közönségdíj: Katona Attila, Budapest
2016. Magyarország Mesterek Mestere: Vancsó László, Acsa
2016. Mesterek Mestere Közönségdíj: Magyari Csaba,Pécs
2015. Magyarország Mesterek Mestere: Filó Mihály, Budapest
2015. Mesterek Mestere Közönségdíj: Kiss Tamás, Nagykereki

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!