Három forinttal emeli a gázolaj és a motorbenzin árát pénteken a Mol Rt. A társaság az árváltozást a világpiaci árak mozgásával indokolta.

A Mol közleménye leszögezi: az elmúlt napokban a nemzetközi kőolajpiacokon folytatódott a kőolaj- és kőolaj termékárak emelkedése. Ennek fő oka, hogy az Egyesült Államokban csökkentek a készletek, ami miatt fokozódott az európai térségből származó import.
Az árváltozást követően a gázolaj listaára ismét 200 forint fölé emelkedik: 202 forint lesz literenként. A 91-es oktánszámú motorbenzin literjéért 222,50 forintot, a 95-ös benzinért 225,50 forintot, a 98-asért 234,50 forintot kell fizetni. Az egyes töltőállomásokon az árak eltérhetnek a listaártól.
A Mol Rt.-vel kapcsolatos az a hír is, miszerint Molnár József, a Tiszai Vegyi Kombinát Rt. vezérigazgatója, az igazgatóság tagja szakmai karrierjét a továbbiakban a Mol Rt.-nél folytatja, mint a Mol Csoport tervezés-kontrolling igazgatója. A TVK igazgatóság egyidejűleg Olvasó Árpádot nevezte ki a TVK Rt. új vezérigazgatójának. Olvasó Árpád, aki megbízatásáig a Mol Rt. vegyipari portfoliójának vezetője, 2000. augusztus 29-e óta tagja a TVK Rt. igazgatóságának. (MTI)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Így telt az újabb zajos szombat Franciaországban

Így telt az újabb zajos szombat Franciaországban

Elfogott tengerészek: az ukrán elnök már csak az egyházban bízik

Elfogott tengerészek: az ukrán elnök már csak az egyházban bízik

Puzsér mögött az LMP

Puzsér mögött az LMP

Még most elintézheti, hogy jövőre egy kis plusz pénzhez jusson

Még most elintézheti, hogy jövőre egy kis plusz pénzhez jusson

Miért távozott a PDSZ a Ligából?

Miért távozott a PDSZ a Ligából?

Jönnek a rabszolgatörvény miatti útelzárások

Jönnek a rabszolgatörvény miatti útelzárások