Tetszett a cikk?

Az Audi a közeljövőben dönt egy közép-európai szerszámgyár létesítésének helyszínéről - közölte Jürgen Lunemann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezető igazgatója szerdán.

A győri Audi-leányvállalat jó pozíciókat kíván teremteni ahhoz, hogy a döntés Győr mellett szóljon, ezért a jelenlegi Audi gyár mellett 150 ezer négyzetméteres területet vásároltak – tudósít az MTI.Egyelőre nincs döntés arról, hogy a Győrött szerelt sportautókat milyen modell váltja fel, s arról sem határoztak még, hogy hol történik majd az utódmodell gyártása – mondta Lunemann. Az Audi AG 100 százalékos győri leányvállalatába 1,75 milliárd eurót fektetett be mostanáig.A 2003. év kedvező pénzügyi mutatói jó esélyt adnak arra, hogy Győr versenybe szálljon az utódmodell gyártásáért - mondta az ügyvezető. Az Audi Hungaria Motor Kft. tavaly 3,7 milliárd eurós árbevételt ért el, 4,7 százalékkal magasabbat az előző évinél. A győri gyár eredménye 314 millió euró volt tavaly, míg egy évvel korábban 280 millió eurót könyveltek el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amiért végül Szerbiában oltattam be magam

Amiért végül Szerbiában oltattam be magam

A közepes és nagy magyar cégek 70 százaléka ígér fizetésemelést

A közepes és nagy magyar cégek 70 százaléka ígér fizetésemelést

Micimackós szettet ad ki a Lego

Micimackós szettet ad ki a Lego