Tetszett a cikk?

A lengyel PKN Orlen olajtársaság - amellyel a Mol Rt. tervez stratégiai együttműködést - csütörtökön 273 millió zlotys nyereséget jelentett a negyedik negyedévre, egész éves eredménye pedig meghaladta az egymilliárd zlotyt.

Korábbi közlése szerint tavaly az egész évi tiszta nyeresége 1,05 milliárd zloty volt, amiből 282 millió zloty adódnék a negyedik negyedévre, a 2002-es utolsó negyedévi 64 millió zloty helyett.A PKN Orlen csütörtöki közleménye szerint a bevétele 45 százalékkal 6,91 milliárd zlotyra nőtt a negyedik negyedben az egy évvel azelőttihez képest, és a működési nyeresége 249 százalékkal 213 millió zlotyra emelkedett.Ugyancsak a legfrissebb, azaz csütörtöki beszámoló szerint a tavalyi egész évi tiszta nyeresége a korábban közölt előzetes adatnál valamicskét szerényebb, 1,04 milliárd zloty volt, 147 százalékkal több a 2002-esnél, a bevétele pedig 44 százalékkal 24,412 milliárd zlotyra bővült. (MTI)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Úgy tűnt, gond nélkül leszáll a SpaceX kísérleti Mars-rakétája, aztán felrobbant

Úgy tűnt, gond nélkül leszáll a SpaceX kísérleti Mars-rakétája, aztán felrobbant

Home office-t ír elő az új rendelet a közigazgatásban

Home office-t ír elő az új rendelet a közigazgatásban

A dohányboltok is nyitva maradhatnak

A dohányboltok is nyitva maradhatnak