Tetszett a cikk?

Izraeli csapatok szerdán palesztin bankokat szálltak meg azzal a céllal, hogy megakadályozzák a pénzeszközök palesztin fegyveres csoportokhoz való eljutását. A lefoglalt 9 millió dollárt palesztin humanitárius célokra fordítják, írja weblapján a Debka nevű izraeli hírügynökség.

Az izraeli csapatok a terrorizmust támogató szervezetek bankszámláin kívül különböző segélyszervezetek, például a Nelson Mandela alapítvány irodáit is átkutatták Ramallahban. Az izraeli hírszerzési források információin alapuló akció során dokumentumok ezreit fényképezték le, illetve szállították el páncélozott dzsipeken, 350 bankszámlát ellenőriztek és palesztin banki alkalmazottak segítségével átvizsgálták a számítógépeket is - írja a Debka.A bankok átkutatására egy nappal azután került sor, hogy a palesztin biztonsági erők megerősítették, hogy a Hezbollah pénzelte a legutóbbi két jeruzsálemi öngyilkos robbantást, amelyek összesen 19 embert öltek meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán ismét megígérte, hogy senkit sem hagynak az út szélén

Orbán ismét megígérte, hogy senkit sem hagynak az út szélén

Korrupt vizsgabiztosokat kaptak el egy Pest megyei műszaki állomáson

Korrupt vizsgabiztosokat kaptak el egy Pest megyei műszaki állomáson

Több kilométeres a dugó az M0-son

Több kilométeres a dugó az M0-son