Tetszett a cikk?

Európa vezető alternatív telekommunikációs szolgáltatója, a TELE2 fontolgatja, hogy megjelenik a magyarországi vezetékes telefonok piacán – mondta a hvg.hu-nak Anders Olssen, a társaság Közép- és Kelet Európáért felelős területi igazgatója.

Amennyiben a TELE2 a magyarországi megjelenés mellett dönt, először a vezetékes telefonok piacára lépne be. Saját hálózatot nem építene ki, hanem a Matávtól bérelne vonalakat, ám a Matávnál lényegesen olcsóbban nyújtanák a szolgáltatást. Szakértők szerint, mivel új GSM-koncesszió kiadása nem várható, a TELE2 számára újabb piacot esetleg a harmadik generációs (3G) mobilszolgáltatásra kiírt koncesszió jelenthetné.A stockholmi tőzsdén és a Nasdaq-on jegyzett svéd társaságnak, a TELE2-nek több mint 22 millió előfizetője van Európa 23 országában, köztük a lengyel, a cseh, az osztrák és a balti országok piacán, Oroszországban pedig 9 régióban biztosít GSM mobilszolgáltatást. A társaság bevételei elérik a 4 milliárd eurót. A távközlési cég elsősorban a lakossági piacon nyújtott, vezetékes telefonra épülő szolgáltatásokban érdekelt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

A konspirációs realizmus mesterének jó hírei vannak a harmadik világháborúról

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Seres László: A Jobbik sofőrjei

Az elektromos autóknak is betett a texasi fagy

Az elektromos autóknak is betett a texasi fagy