szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Csütörtökön a motorbenzin literenkénti fogyasztói ára 5 forinttal, a gázolajé pedig 6 forinttal emelkedik - közölte a Mol Rt.

A Mol az emelést azzal indokolja, hogy az elmúlt hetek során a nemzetközi piacokon tovább nőtt és rekordszintet ért el a kőolaj ára, aminek nyomán az olajtermékek jegyzésára is számottevően megemelkedett. Az emelést követően az 95-ös ólmozatlan benzin literenként 244,50 forintba, a keverék benzin 247,50 forintba, a 98-as ólmozatlan benzin 253,50 forintba, a gázolaj pedig 240 forintba kerül majd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Merre mozdul itthon a benzin ára?

Az idén továbbra is magasak, hordónként 40 dollár körüliek lesznek a kőolajárak, s ehhez hasonlóan magasak lesznek a termékárak is - mondta Horváth Ferenc, a Mol Rt. ügyvezető igazgatója.

Gazdaság

A kormány csökkenti az üzemanyag adóját

A jövedéki adó mérséklésére azért kerülhet sor, mivel az ásványolaj-forgalmazó cégek a héten jelentősen, mintegy 5 forinttal emelték az áraikat mind a gázolajnál, mind a benzinnél.

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

900 lóerő talán már elég lesz az új M5-ös BMW-ben

Bámulatos víz alatti laboratóriumot építene Jacques Cousteau unokája

Bámulatos víz alatti laboratóriumot építene Jacques Cousteau unokája

32 ezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben

32 ezer ember vesztette el a munkáját szeptemberben