szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Microsoft Corp. növelte negyedéves adózott eredményét és eladását a személyi számítógépek vártnál nagyobb kereslete, valamint szoftverei és az Xbox játékkonzol iránt mutatkozó erős érdeklődésnek köszönhetően.

A Microsoft a március 31-én záródott pénzügyi harmadik negyedéve alapján 2,56 milliárd dollár, részvényenként 23 cent adózott eredményt közölt az egy évvel korábbi 1,32 milliárd dollár, részvényenként 12 cent után. Így a bevétel 9,18 milliárd dollárról 9,6 milliárd dollárra bővült.

A szakértők várakozásának átlagában 28 cent részvényarányos eredmény szerepelt 9,8 milliárd dolláros eladással.

A Microsoft a folyó pénzügyi utolsó negyedévére 10,1-10,2 milliárd dolláros bevétellel számol, míg a szakértők 10,1 milliárd dollárral.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

AZ EU újabb büntetéssel fenyegeti a Microsoftot

Az Európai Unió újabb nagy összegű pénzbüntetés kiszabásával fenyegette meg a Microsoftot, amennyiben az nem könnyíti meg versenytársai számára a hozzájutást a szoftverei leírásához és nem teszi olcsóbbá azokat.

MTI Gazdaság

Budára költözik a Microsoft

Átadták a bio- és nanotechnológiával foglalkozó ComGenex Kutató-Fejlesztő Rt. új épületét és a Microsoft globális technikai termék támogató központját a budapesti Graphisoft parkban.

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

A salgótarjáni után az egri focicsapat is Mészáros Lőrinc közelébe került

Mindössze kétszer repült áruval, azt is Kínából hozta az új kormányzati teherszállító gép

Mindössze kétszer repült áruval, azt is Kínából hozta az új kormányzati teherszállító gép

Ez történt: Lenyűgöző fotókat kaptunk a Marsról

Ez történt: Lenyűgöző fotókat kaptunk a Marsról