szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kelet-Európai terjeszkedést, új márka-arculatot és integrált cégstratégiát jelentett be a világ egyik legnagyobb public relations cége, a Porter Novelli, amely a hét elején tartotta Budapesten ez évi világkonferenciáját - közölte a cég magyar érdekeltsége, Noguchi Porter Novelli.

A Porter Novelli rendezvényhez azért választotta történetében először Közép-Európát, mert az elmúlt évben a vállalat legdinamikusabban fejlődő európai egysége a magyar Noguchi Porter Novelli volt. 

A budapesti konferencia idején mutatta be a Porter Novelli új vállalati stratégiáját és struktúráját, valamint bejelentettek  személyi változásokat és közzétették az új márka-arculatot is.

A konferencia idején bejelentették, hogy Gary Stockman,  lett a vállalat elnöke, aki eddig az USA-beli érdekeltség vezérigazgatója volt. Ezt a pozíciót újonnan hozták létre. Helen Ostrowski maradt a Porter Novelli vezérigazgatója. 

A Porter Novelli az Omnicom Csoport tagja. A csoport 2004. évi konszolidált árbevétele 9,7 milliárd dollár. Mivel olyan cégről van szó, amely a New York-i tőzsdén szerepel, a vállalati egységek árbevétele nem hozható nyilvánosságra.
 
A cég jelenlegi magyar érdekeltségét, a Noguchi Porter Novellit 9 éve alapították, negyedik éve folyamatosan a magyarországi piacvezető. Tavalyi forgalma a leányvállalatokkal együtt megközelítette a félmilliárd forintot. Főbb ügyfelei közé tartozik a Mol Rt., a Paksi Atomerőmű Rt., az RHK Kht., az Öko-Pannon Kht., a Hewlett-Packard, a Tele2.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Így ünneplik a karácsonyt a Szegedi Szabadtéri Játékok sztárjai

Így ünneplik a karácsonyt a Szegedi Szabadtéri Játékok sztárjai

Portugál miniszterelnök: Ha nem lesz költségvetés, megbénul egész Európa

Portugál miniszterelnök: Ha nem lesz költségvetés, megbénul egész Európa

Újabb rejtélyes fémoszlop bukkant fel, most Kaliforniában

Újabb rejtélyes fémoszlop bukkant fel, most Kaliforniában