szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Medimpex Gyógyszer-nagykereskedelmi Zrt.-ben 50–50 százalékos tulajdonos Richter Gedeon Nyrt. és Egis Nyrt. eladták részesedésüket a Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Zrt.-nek.

Mindezt a gyógyszergyártók a Budapesti Értéktőzsde honlapján közölték. Az adásvételi szerződés hatályba lépésének feltétele, hogy a Gazdasági Versenyhivatal a tranzakcióhoz az engedélyt megadja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Gazdaság

Az Egis és az OTP húzta felfelé a piacot

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 376,99 pontos emelkedéssel, 22633,51 ponton zárt csütörtökön, a szerdai záró értékhez képest ez 1,69 százalékos erősödés.

MTI Gazdaság

Emelkedett a BUX, az Egis volt a nap győztese

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 98,60 pontos emelkedéssel, 22829,14 ponton zárt szerdán, ez az előző kereskedési napi záró értékhez képest 0,43 százalékos erősödés.

MTI Gazdaság

Csúcson végzett az OTP, a nap nyertese a Richter

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 181,74 pontos emelkedést követően 25,410,28 ponton zárt csütörtökön. A szerdai záró értékhez képest ez 0,72 százalékos erősödés. A nap első felében jelentősen gyengülő index a nap végén csak 5 ponttal marad el a tavaly május 5-én felállított történelmi csúcsától.

MTI Gazdaság

Saját részvényt vásárolt a Richter

A Richter Gedeon Nyrt. a 2007. június 12-én adott megbízása alapján 2007. június 22-én 3 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén - közölte a tőzsde honlapján kedden.

Gazdaság

A Richter és az Egis is pályázik a Hungaropharmára

Az Egis Rt. és a Richter Gedeon Rt. is pályázik befektetői konzorcium tagjaként a Hungaropharma Gyógyszerkereskedelmi Rt. 25 százalék plusz egy szavazatnyi részvénycsomagjára, amelyet az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. (ÁPV) hirdetett meg.

MTI Gazdaság

Egy százalékkal gyengült a BUX, javított az Egis

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 272,91 pontos csökkenéssel, 24.454,09 ponton zárt csütörtökön, a szerdai záró értékhez képest ez 1,10 százalékos gyengülés. Megismétlődött a szerdai nagy fogalom csütörtökön is a BÉT-en, az összérték megközelítette a 31,7 milliárd forintot.

Budapesten át utazhatott két orosz ügynök a csehországi robbantáshoz

Budapesten át utazhatott két orosz ügynök a csehországi robbantáshoz

Szombatig van elegendő oxigén az 53 emberrel elsüllyedt indonéz tengeralattjárón

Szombatig van elegendő oxigén az 53 emberrel elsüllyedt indonéz tengeralattjárón

Az Opel retró villanyautóként támasztotta fel a legendás Mantát

Az Opel retró villanyautóként támasztotta fel a legendás Mantát