szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Húsz százalék kedvezményt kap az az utas, aki az elmúlt öt évben összegyűlt pótdíjait rendezi - közölte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) az MTI-vel.

A közlekedési vállalat célja, hogy a bliccelés elleni kampány során felhívja az utasok figyelmét arra, hogy az, aki nem vesz jegyet, az egyfajta lopást követ el, amellyel a fizető utasokat is meglopja közvetetten, hiszen a BKV-nak okoz kárt - olvasható a közleményben.

A BKV Zrt. bliccelésből eredő kára naponta több mint 40 millió forint, ami évente eléri a tízmilliárd forintot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Behajtókat küld adósaira a BKV

A BKV novembertől profik kezébe adja a pótdíjakból felhalmozott, összesen mintegy 30 milliárd forintnyi kinnlevősége egy jelentős részének behajtását - olasható a Népszabadság csütörtöki számában.

Hét nap gazdaság

Behajt a BKV

Közbeszerzési pályázatot ír ki 45 milliárd forintos pótdíjkövetelése egy részének kezelésére a Budapesti Közlekedési...

MTI Itthon

Utasokat számol a BKV

Az akció a napokban a földalattin kezdődött, s később a felszínen folytatódik - írta a Népszabadság. A hivatalos cél a közlekedés jobb szervezése.