szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Mai Piac az idén is folytatta az 1997-ben alapított szakmai díja – az Arany Tallér – átadását. Tegnap délután a Spar Magyarország Kft, a Friesland Hungária Zrt. és a Forest-Papír Kft. képviselői mellett Pászti Balázs és Köves András vehette át munkája elismeréseként az Arany Tallér Díjat.

A neves szakemberekből álló zsűri négy kategóriában díjazta Arany Tallér Díjjal a magyar élelmiszeripar és -kereskedelem kiemelkedő szereplőit: „kimagasló teljesítmények a kereskedelemben", "kimagasló teljesítmények az iparban" (ezen belül külön food és non-food kategóriában), illetve személyek vagy intézmények szakmai érdemei alapján - olvasható a Mai Piac weboldalán.

A Mai Piac által kiosztott Arany Tallér Díjak kitüntetettjeiről az alábbi linken olvashat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!