szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Stratégiai partnerségi megállapodást köt a kormány és a kecskeméti Mercedes-gyár tulajdonosa, a Daimler AG.

Az aláírási ünnepséget ma tartják a Parlamentben, ahol beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök és Martin Jäger, a vállalat kül- és közpolitikai kapcsolatokért felelős alelnöke.

A mostani lesz a negyedik stratégiai egyezmény a kabinet és nagyvállalatok között. Az elsőt a Coca-Colával kötötte a kormány, a másodikat a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.-vel, a legutóbbit pedig szerdán a székesfehérvári Alcoa-Köfém Kft.-vel.

Orbán Viktor a Richter Gedeon gyógyszergyárral kötött megállapodás aláírási ünnepségén azt mondta, hogy a jövőben több nagy, a magyar gazdaságban speciális szerepet betöltő céggel kötnek hasonló, hosszú távú, stratégiai partnerségi megállapodást, amely egy újszerű gazdasági eszköz Magyarországon, innováció, "unortodoxia".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Új autóalkatrészgyár nyílt Debrecenben, 450 ember kap munkát

Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje

Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök-jelöltje

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban

Tüntetők foglaltak el egy kormányzati épületet Örményországban