szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A mostani vasárnap kevesebb Sparban lehet majd vásárolni, a Lidl-fanok viszont örülhetnek és a CBA is bővítette nyitva tartó üzleti sorát. A Mindenár.hu segítségével mutatjuk, hol vásárolhat most vasárnap.

Megint lesz olyan budapesti Lidl, amely nyitva lesz most vasárnap, de a debreceni és nyíregyházi Lidl-vásárlók is örülhetnek. A Spar listája szűkebb az eddigieknél, de egy siófoki üzlet bekerült az elérhető boltok közé, és a CBA-nak is van újabb boltja. ​A múlt héten a Lidl nem kivételezett budapesti üzlettel vasárnap, de most megint szerepel a listán fővárosi egység, ezen a hétvégén nyolc egységgel támad a hálózat. A Spar-lista szűkebb a korábbi hetekben megszokottnál. A boltlánc a minden vasárnap nyitva lévő kilenc üzlete mellett most két boltját tesz elérhetővé, egy siófoki, és egy budapesti (VIII. kerület) egységet. Nyitva lesznek továbbá az OMV-kutakon működő Spar-egységek is, ezek megtalálhatóak a Mindenár.hu térképén.

A CBA hivatalos vasárnapi boltlistáján ezúttal is sok üzlet szerepel, a fővárosban egy új, Ferenc téri üzlet is nyitva lesz, amely újonnan került fel a Mindenár.hu listájára. A Reál is több tucat boltot nyit ki most vasárnap. A CBA-hoz és a Reálhoz hasonlóan több Coop-üzletben is lehet vasárnap vásárolni. Több Coopnál a nyitvatartási idő nem szerepel az információk között. A társaság a honlapján azt javasolja, hogy a vásárlók indulás előtt érdeklődjenek például telefonon, hogy valóban nyitva van-e az adott egység.

A Mol ezen a héten nem adott át újabb magyarországi Fresh Cornert, amelyekben mindennapos termékeket (például étolajat, cukrot, tejet) lehet kapni. Igaz, a hálózatnak van új tagja, de azok Szerbiában találhatóak. Jövő héten két új Fresh Corner nyílik,az egyik Budapesten (a XIV. kerületben), a másik pedig Diósdon.

A Tesco továbbra is a két Shell-kúton működő Expresszel van jelent a vasárnapi versenyben.

A fővárosban több bolttal is rendelkező Manna- és Roni-hálózat is hétről hétre versenybe száll a vasárnapi vásárlókért. Bár a Manna korábban a Facebook-oldalán publikálta a vasárnap is nyitva lévő üzleteit, de ez a lista hetekkel ezelőtt eltűnt az oldalról, ám Mindenár.hu az utóbbi hetekben a Teréz körúti, a Baross utcai (Kálvin tér) és a Vámház körúti egységben is tudott vásárolni vasárnap, így feltehetően most is elérhetőek lesznek ezek a boltok. A Roni-hálózatba tartozó Izabella utcai egység dolgozói két hete a Mindenár.hu-nak azt mondták, hogy nyitva vannak vasárnaponként, így most is ez lesz.

A többi nagy boltlánc, az Aldi, az Auchan, és a Penny Market nem tett közzé olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.

További részletekről itt lehet olvasni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Wayne Rooney visszavonult

Wayne Rooney visszavonult

Joe Biden első lépése lesz visszavonni Trump több fontos intézkedését

Joe Biden első lépése lesz visszavonni Trump több fontos intézkedését

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről

Elkóborolt kutyákat mentettek az M0-ás közepéről