szerző:
hvg.hu

Demján Sándor zánkai borászata mostantól a felcsúti polgármesteré.

Az ország egyik legmodernebb pincészete és szőlőfeldolgozója is Mészáros Lőrincé lett – írta meg a Zoom.hu. Az eddig Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Canter Borház Kft. tulajdonosaként jelent meg a Búzakalász 66 Felcsút Kft. Ez Mészárosnak már az ötödik boros befektetése. Kisebb tokaji borászbirodalma is van, de állami feladatot is kapott már borokkal foglalkozó cége.

A portál úgy számol: Mészáros hamarosan utolérheti Demjánt a leggazdagabb magyarok listáján is. Demján vagyonát egy évtizede még 300 milliárd forintosra becsülték, a Napi.hu pedig most úgy számol, hogy még most is 160 milliárdja van, amivel a negyedik leggazdagabb magyar. Mészáros viszont már közvetlenül mögötte, az ötödik helyen áll a listán.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!