szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az iskolát általában a második otthonnak nevezik, de előfordul, hogy az első helyre avanzsál. Nézze meg, hogyan lehet elhagyott oktatási épületből kiváló otthont teremteni - Amszterdamban.

A stylistból lett svéd divattervező, a Rika divatmárka és a Maison Rika butikhotel tulajdonosa, Ulrika Lundgren és családja egy régi amszterdami iskolaépület egyik emeletén rendezkedett be - írja a Lakásfókusz ingatlanos blog.

©

Itt nézhet sokkal több képet.

Az egykor három osztályteremből álló 150 négyzetméteres teret Jen Alkema gondolta újra, a főleg múlt század közepéről származó bútorok viszont a lakók ízlését dicsérik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Ingatlan

Egy elfelejtett hangulatjavító: a télikert

Bár a télikert a lakások, házak egyik legvonzóbb pontja, leginkább a burjánzó növényzet, a kellemes védettség képzete miatt, mégis elég kevés a jól megépített télikert.

hvg.hu Ingatlan

Komolyan kiszúrtak Friderikusz Sándorral

Szinte teljesen elértéktelenedtek azok a telkek, amelyeket a Pest Megyei Erdészeti Igazgatóság egyik napról a másikra erdővé nyilvánított - írja a Blikk. Az ügyben Friderikusz Sándor is érintett, mert az Alkony úton van a TV Pictures Production, amelynek ő a tulajdonosa.

hvg.hu Ingatlan

Ketreclakások a világ egyik legmenőbb városában – galéria

Ezúttal kivételesen nem egy dizájnipari csúcsteljesítményt mutatunk be, hanem éppen ellenkezőjét: ingatlannak semmilyen körülmények között nem nevezhető "lakótereket", amelyekben mégis laknak, s nem is akárhol, hanem a világ egyik legmenőbb városában, Hongkongban. Sokkolja magát a háztáji dizájn blog fotóival!

MTI Ingatlan

Eladó Gérard Depardieu párizsi háza

Eladó Gérard Depardieu francia filmsztárt párizsi háza, aki a kedvezőbb adózási feltételek miatt Belgiumba emigrál - közölte csütörtökön a luxusingatlanok eladásával foglalkozó Daniel Féau-csoport.