szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Ferencvárosi Torna Club Pártolói Egyesülete keresetet nyújtott be a Fővárosi Bírósághoz, hogy megtudhassa, kik alkották azt a testületet, amely 2006 nyarán kizárta az FTC-t a labdarúgó NB I-ből.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottsága 2006. július 25-én nem adta meg az élvonalbeli indulási engedélyt az FTC-nek, amely így a másodosztályba került. Az egyesület közleményében leszögezi, hogy a bizottság tagjainak nevét az MLSZ annak ellenére sem hozta nyilvánosságra, hogy a Fővárosi Bíróság jogtalannak ítélte a testület másfél évvel korábbi döntését. A pártolók idén januárban fordultak a szövetséghez, amely az európai szövetség (UEFA) belső szabályzatára hivatkozva utasította őket vissza.

"Úgy gondoljuk, hogy az MLSZ közérdekű feladatot ellátó társadalmi szerv, így a bizottság névsora közérdekű adatnak minősül. Mivel az MLSZ önként nem adta meg az általunk kért adatokat, így Egyesületünk tegnap (hétfőn) keresetet nyújtott be a Labdarúgó Szövetség ellen a Fővárosi Bíróságon" - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

Duma Aktuál-teszt: Ha Ön jobboldali, akkor egyből szép is?

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével

Dárdai elbeszélgetett sértődős gólszerzőjével

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre