Tetszett a cikk?

Az egykori sztárrendőr, majd 2002 és 2006 között MSZP-képviselő Doszpot Péter 30 százalékos tulajdonrészével, 5 millió forint alaptőkével vagyonkezelő társaságot hoztak létre (a másik két részvényes Jungwirth István és Boros Sándor).

Az Expol-csoport eddig két cégből állt: egy személy- és vagyonvédelmi, valamint egy követeléskezelő és magánnyomozó kft-ből. Az előbbit még 1999-ben hozták létre a rendőrség speciális egységének egykori tagjai, a másikat pedig 2008 végén alapították, ezekhez kapcsolódik most az Expol Holding Zrt. A vállalategyüttes egyebek mellett biztosítóknak, bankoknak dolgozott, de referenciái között van a Sugár és a Mammut üzletközpont, a Shell Hungary, továbbá a Jam Pub és a Moulin Rouge is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!