szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az apa irtotta ki családját, majd végzett magával Tényőn - áll a Kisalföld információja szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra megérkezett szakvéleményekben.

A lap arról ír csütörtöki számában, hogy a helyszínen rögzített nyomok, vér- és DNS-minták mind a feleségtől, a két kislánytól, valamint az őket megölő családfőtől származnak. A férj testén talált szúrásnyomok iránya és mélysége azt bizonyítja, hogy a férfi okozott magának sérüléseket.

Március 15-én este egy rokon bukkant a négy holttestre egy Tényő szélén álló, még nem teljesen elkészült családi házban; másnap a rendőrség - amely csütörtök délután tart sajtótájékoztatót az ügyről - már azt jelentette be, hogy családi dráma történt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Családi tragédia áll a tényői gyilkosság hátterében?

Tart a helyszíni szemle abban a tényői családi házban, ahol hétfőn este holtan találtak egy házaspárt és két gyermeküket, információk szerint még nem fejeződött be a Szokodi család tagjainak boncolások; az MTI-nek nyilatkozó helyiek értetlenül állnak az eset előtt, a rendőrség a kora délutáni sajtótájékoztatóig nem közöl érdemi újdonságot az ügyről.

hvg.hu Plázs

Miért ölhetett a tényői férfi?

A tényői gyilkosságoknak – a szakemberek egyöntetű megítélése szerint – biztosan voltak előjelei, mert ilyen brutális tett elkövetése nem villámcsapásszerű. Ez a történet sem akkor kezdődött, amikor a 36 éves férfi megölte a családját, majd önmagával is végzett, hanem sokkal régebben.

Az OTP beperelte Horvátországot

Az OTP beperelte Horvátországot

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata

Az autópiac Netflixe akar lenni a Lynk & Co

Az autópiac Netflixe akar lenni a Lynk & Co