szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban a kirendelt orvos szakértő véleménye szerint a május 8-án hajnalban közúti balesetben részes S. András - áll a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság keddi közleményében. Az esetleges "egyéb jellegű befolyásoltságról" - a korábbi mintavétel alapján - egy hét múlva készül el a szakvélemény.

Stohl András színész-műsorvezető a baleset estéjén az MTI-nek elismerte, hogy ő karambolozott Fót közelében. A kedden kiadott rendőrségi közlemény szerint az említett időpontban egy személygépkocsi haladt Budapest felől Fót irányába, amikor a 2102. számú út M0-s autópálya és Fót közötti szakaszán - egyelőre ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, és nekiütközött két, szabályosan közlekedő személygépkocsinak. A balesetben egy személy súlyos, egy pedig könnyebb sérülést szenvedett. A vélhetően vétkes sofőr a baleset után - eddig ismeretlen időpontban - elhagyta a helyszínt.

A közlemény szerint mivel az adatgyűjtés során felvetődött, hogy az autót S. András fóti lakos vezette, otthonából vérvételre előállították, majd mint a karambol résztvevőjét meghallgatták, utána hazaengedték; a járművét lefoglalták. "Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvos szakértő véleménye szerint S. András a baleset bekövetkeztekor közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban" - írja a közlemény, hozzátéve: az egyéb jellegű befolyásoltságra vonatkozó mintavétel megtörtént, a kirendelt szakértő véleménye egy hét múlva készül el. A lefoglalt járművet igazságügyi műszaki szakértő vizsgálja.

A közlemény kitér arra is, hogy a karambolt vélhetően okozó járműben talált távcső az elsődleges megállapítás szerint - a sajtóhírekkel ellentétben - egy első generációs, úgynevezett BN-2-es, kereskedelmi forgalomban is kapható, haditechnikai eszköznek nem minősülő távcső. Az ügyben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás - zárul a rendőrségi közlemény.

A karambol estéjén az MTI telefonos érdeklődésére Stohl András azt mondta, hogy ő okozott balesetet hajnalban a fővárosból fóti otthona felé tartva, és hibásnak érzi magát a történtekért. Hozzátette: csak a mentők kiérkezése után hagyta el a helyszínt, de részleteket nem közölhet, mert az ügyvédek azt tanácsolták neki, hogy várják meg a vizsgálat végét. "Rettenetesen sajnálom, ami történt - mondta Stohl András -, és nagyon szégyellem magam…Megérdemlem, hogy ezek után széttépjenek az újságok, illetve hogy az emberek azt gondolják rólam: borzalmas alak vagyok.”

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Stohl András: "szégyellem magam"

Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére.

MTI Kult

A Nemzeti Színház is elítéli Stohlt

A Nemzeti Színház vezetősége nevében Alföldi Róbert, a teátrum főigazgatója "mélyen elítéli Stohl András felelőtlen tettét" - fogalmazott a színművész által szombat hajnalban okozott közúti balesettel kapcsolatos közleményében a színház.

MTI Itthon

Otthonról vitték el Stohl Andrást a rendőrök

Előállították Stohl András színész-műsorvezetőt, mert gyanú merült arra vonatkozóan, hogy ő vezette azt az autót, amely balesetet okozott szombat hajnalban Budapest és Fót között - értesült az MTI. Az autóbaleset szemtanúi, résztvevői szerint biztosan állítható, hogy Stohl András vezette azt az autót, amely a frontális ütközést okozta.

Újabb konkurenciát ad a Facebook a TikToknak, elkészült a Bars

Újabb konkurenciát ad a Facebook a TikToknak, elkészült a Bars

Vonulás közben ráesett egy szarvas egy BMW-re Lengyelorszában

Vonulás közben ráesett egy szarvas egy BMW-re Lengyelorszában

Egy magyar faluban már szinte az összes regisztrált megkapta az oltást

Egy magyar faluban már szinte az összes regisztrált megkapta az oltást