Tetszett a cikk?

Valóban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök a sukorói kaszinóberuházás egyik megálmodójával, Ronald Lauderrel - tudta meg a Hírszerző, megerősítve a Népszava keddi lapszámában közölt értesülést.

A Népszava kedden névtelen forrásra hivatkozva azt írta: még Fidesz-elnökként, de már kormányzásra készülve Orbán Viktor is egyeztetett szűk körben a sukorói beruházásban érdekelt Estée Lauder fiával, Ronalddal. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtóstábjának vezetője a lap kérdésére annyit felelt csak: "ilyen találkozóról nincs tudomása", kedden azonban a Hírszerzőnek már megerősítette az információt, miszerint találkozott Orbán és Lauder. Arról azonban, hogy erre mikor került sor, miről volt szó és miben állapodtak meg, nem adott választ.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Budai: Gyurcsány utasított a sukorói telekcsere lebonyolítására

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerdán olyan iratokat adott át a Központi Nyomozó Főügyészségnek, amelyek szerinte azt "erősítik", hogy a sukorói ingatlancsere ügyében nem lehet megkerülni Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök felelősségét. Gyurcsány titkársága közleményben szögezte le: a Fidesz által kreált mocskos politikai vádakról van szó.

MTI Itthon

Sukoró-ügy: Bajnaiék nem az ingatlanokat firtatták

A miniszterelnök, tanúvallomása szerint, nem emlékszik arra, hogy a King's City elnevezésű beruházással kapcsolatos 2008. májusi parlamenti egyeztetésen szóba került-e az ingatlancsere, illetve a sukorói ingatlanok. A miniszterelnök csütörtökön hozta nyilvánosságra a Sukoróra tervezett, ott meghiúsult turisztikai beruházással kapcsolatban szerdán felvett tanúvallomásának jegyzőkönyvét.

Ukrajnának is adna a külügy a felesleges lélegeztetőgépekből

Ukrajnának is adna a külügy a felesleges lélegeztetőgépekből

Rudolf Péter az SZFE-ről: A megosztottság egyszerűsít

Rudolf Péter az SZFE-ről: A megosztottság egyszerűsít

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat