szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Új főszerkesztőt neveztek ki a Figyelő című hetilap élére; Illisz László jogász-újságíró június 1-jétől vezeti a magazint - közölte a Word Communications Kft., a lap kiadója kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint Illisz László a pályáját 1989-ben, a Mai Nap szerkesztőségében kezdte, majd - egyebek mellett - hosszabb ideig dolgozott a Világgazdaság szerkesztőségében, 8 éve pedig az InfoRádió felelős szerkesztője, utóbb főszerkesztő-helyettese volt.

Az új főszerkesztő célnak tekinti azt, hogy a jelenleginél lényegesen szélesebb olvasóközönséget szólítson meg a lap. Elkötelezett továbbá egy informatív, felhasználóbarát, a hétköznapi életben is hasznos szolgáltatásokat nyújtó internetes portál mielőbbi elindítása, a Figyelő köré szerveződő kiegészítő termékek megtartása és fejlesztése mellett - írják.

Simon Ernő jelenlegi főszerkesztő közös megegyezéssel távozik a kiadótól május végén - olvasható a közleményben.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!