szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

„Lélekben mindig futár maradok, sajnos belém ivódott, hogy nem tudok lassan bringázni, pedig az nagyon jó” – jelzi a Critical Mass biciklis felvonulás 37 éves főszervezője, hogy két keréken is lehet a sebesség lázában égni.

Mint mondja, nem hisz abban, hogy a bringa vallás, és csak azzal lehet közlekedni. Szerinte a Critical Mass is azért lehetett sikeres, mert nem a gonosz autóvezetők elleni felszabadító mozgalomként szerveztük meg, hanem az ésszerű mobilitás terjesztésére.

A HVG e heti számának Portré rovatában egyebek mellett szó esik arról, is, hogyan lehet egy keletnémet IFA életre szóló élmény, illetve, hogy mit jelenthet, ha valaki a főiskolán deriválásnál elveszíti a fonalat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!