szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hatalmas sor áll a Blaha Lujza téri ételosztásnál pénteken, a helyszínen rendőrök is jelen vannak, akik egy olvasónk szerint igazoltatják az ételért érkezőket. Legutóbb a húsvéti ételosztásnál készült megdöbbentő fotó az ételért sorakozó hatalmas tömegről.

Olvasónk jelentése szerint hatalmas sor áll a Blaha Lujza térnél, ahol az Ételt az Életért Alapítvány oszt ételt. A helyszínen rendőrök is vannak, akik igazoltatják a sorban állókat.

A fotó a Corvin Áruházból kitekintve készült:

©

Legutóbb az alapítvány húsvéti ételosztásakor volt tapasztalható ekkora sor, de karácsonykor is megdöbbentő volt az ételért sorban állók tömege, mely évről-évre növekszik.

A húsvéti sor
©
2012. december 25.
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!