szerző:
hvg.hu

Egy eddig patikaként üzemelő üzlethelyiségben nyílik trafik Békéscsabán - legalábbis ez derül ki a kirakatról készült egyik fotóból.

"Lépések az egészség felé, hirdeti a felirat, szoros összhangban a trafiktörvény céljával, ami ugye a fiatalkorúak fokozott védelme, illetve a magyar társadalom közegészségügyi állapotának javítása" - írta a Trafik-Károsultak Facebook-csoport arról a trafikká avanzsáló patikáról, amelyről eredetileg egy békéscsabai felhasználó posztolt egy felvételt. A képet ma a 444.hu tette közzé. 

"Szerintem csak egy sírós-nevetős viccnek jó, de sokan, akik megosztották nagyon erősen belekeverték a politikát... és a kép ráült erre a hullámra és terjed. Nincs ebben semmi különös" - írta korábbi posztjában a kép készítője. "Bár Én egyáltalán nem ilyen indíttatásból tettem fel, annak ellenére, hogy nem lehet elvonatkoztatni teljes mértékben a közéleti tényezőktől..." - tette hozzá.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!