szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Eddig már több mint 25 ezer példányt adtak el abból a Hajrá, magyarok! című könyvből, amelyet egy lengyel újságíró írt Orbán Viktorról.

Az Orbán-könyvként emlegetett kiadvány szerzője, Igor Janke újságíró ismét Magyarorszárgra érkezett a budavári Magyar Nyelv és a Magyar Könyv Ünnepe című rendezvény díszvendégeként - közölte a kiadó.

A Hajrá, magyarok! szerzőjével szombat délután Kovács Gergely, a könyv magyar kiadójának vezetője beszélgetést tart a Szentháromság téren, a Szent István szobor mellett felállított szabadtéri színpadon. A beszélgetés után Igor Janke a helyszínen dedikálja is a művét.

Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével alcímet viselő könyv több mint két hónapja vezeti a sikerlistákat, példányszáma már meghaladta a 25 ezret - tette hozzá a kiadó.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!