szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Megkezdődött a battonyai horrorügyben indított per a Gyulai Törvényszéken. Két férfi és egy nő éveken át kínzott egy velük élő nőt. A bántalmazásnak sokszor a két vádlott közös kislánya is szemtanúja volt.

Megkezdődött a 25 éves battonyai nőt halálra kínzók tárgyalása kedden a Gyulai Törvényszéken a vádirat ismertetésével és a vádlottak meghallgatásával.

Ügyészi indítványra a bíróság Mázor Róbert vezette tanácsa zárt tárgyalást rendelt el.

A Békés Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése, kiskorú veszélyeztetése, valamint súlyos testi sértés miatt emelt vádat két férfi és egy nő ellen.

A vádirat szerint M. Zoltán, Sz. Zoltán és Sz.-né K. Andrea a velük közös ingatlanban élő sértettet anyagilag, fizikailag és érzelmileg kihasználta. 2007 végén kezdték kínozni a nőt, 2010 márciusától a sértett 2010 júniusában bekövetkező haláláig pedig egyre gyakrabban és kegyetlenebbül kínozták.

A nyomozók 2011 októberében találtak rá az áldozat holttestére, amelyet az elsőrendű vádlott temetett el az ingatlan területén.

Az áldozat kínzásának sokszor szemtanúja volt két vádlott közös kislánya is, akit emiatt súlyos trauma ért.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól

Elbukott a magyar kezdeményezés: nem lesz uniós jogszabály a kisebbségek jogairól

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

A tetthelyen hagyta a kutyáját, lebukott az ináncsi betörő

Fullajtár Andrea: Döntenem kellett, rámegyek-e testileg és lelkileg a küzdelemre

Fullajtár Andrea: Döntenem kellett, rámegyek-e testileg és lelkileg a küzdelemre