szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Váradi András, az Együtt-PM jelöltje a párt szerint az Orbán-rezsim és a felcsúti Mészáros Lőrinc-féle mutyi szimbolikus figurájává vált, miután "földjeiből kisemmizték". Vasárnap jelentették be jelöltségét, hétfőre letarolták a még megmaradt földjét – állítja az Együtt, amely egy helyi oligarchát sejt az akció mögött.

Nem sokkal az után, hogy hivatalosan is bejelentették, Váradi András az Együtt-PM színeiben vállalja a polgármester-jelöltséget Alcsútdobozon, máris beindult a megfélemlítő gépezet: ismeretlen tettesek egy kombájnnal brutális rombolást végeztek Váradi András még megmaradt földjén – írta hétfői közleményében az Együtt-PM.

Mint ismeretes, Alcsútdoboz Felcsút közvetlen szomszédságában áll, és Mészáros Lőrinc frissen meggazdagodott oligarcha, Orbán Viktor kebelbarátjának szoros érdekeltségébe tartozik – fogalmaztak.

A gazda kára hozzávetőlegesen 100 ezer forint. Váradi ismeretlen tettes ellen tesz feljelentést, de az itt élők egy helyi oligarcha embereit látták a helyszínen.

Az Együtt-PM vasárnap jelentette be, hogy hivatalosan is Váradi Andrást indítja polgármesterjelöltként Alcsútdobozon.

Váradi a közlemény szerint az Orbán-rezsim és a felcsúti Mészáros-mutyi kárvallottjainak egyik szimbolikus figurájává vált. Szinte teljesen kisemmizték, miután a környéken minden földet maga Mészáros Lőrinc, valamint az érdekkörébe tartozó helyi oligarchák nyertek meg az állami földpályázatokon, így ő nem volt képes tovább ellátni, illetve fenntartani 360 darab juhát.

Az Együtt-PM ezúton is azt üzeni Váradi András rosszakaróinak: hiába bújnak most el kombájnjaik, végrehajtóik és verőlegényeik mögé, mindenki tudja, hogy kik állnak a támadás mögött.

"Önök kombájnnal támadnak, mi azonban az igazsággal vágunk vissza, amit minden egyes nap az Önök orra alá fogunk dörgölni, amivel minden egyes nap szembesítjük Magyarországot és az ott élőket. Nem félünk, nincs mitől félnünk, mert nekünk van igazunk. Kiállunk Váradi András és mindazok mellett, akiket akár erőszakkal, akár fenyegetéssel, akár más módon megfélemlítenek, sakkban tartanak, vagy éppen megpróbálnak ellehetetleníteni" – zárta közleményét az Együtt-PM.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Euronews: A Szájer-ügy a kormánymédia működését is leleplezte

Euronews: A Szájer-ügy a kormánymédia működését is leleplezte

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Varsóban még nem döntöttek a vétó feladásáról

Meghalt a sportoló, akihez sámlira kellett állnia Vitray Tamásnak

Meghalt a sportoló, akihez sámlira kellett állnia Vitray Tamásnak