szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az ingyenes lapot az ezer fő alatti kistelepüléseken kezdik el terjeszteni, de megcélozzák a nagyvárosokat is. Címe még nincs a reménybeli újságnak, de a Balegyenes is a lehetőségek között van.

Az MSZP is építi médiabirodalmát: országos terjesztésű, ingyenes lapot hoznak létre a szocialisták – értesült az Index.

A tervek szerint a lap még 2015-ben elindul, talán már a nyáron, és akárcsak a Helyi Téma, egyenesen a postaládákban landol. A nevét még nem döntötték el, de egy MSZP-s politikus azt mondta, hogy a Balegyenes is az esélyesek között van.

Egy rövid, négy A4-es oldalból álló kiadványt terveznek, amelyben a párt terveit, javaslatait, politikusait mutatják majd be.

©

Az MSZP elsősorban a falusi, kisvárosi olvasóközönséget célozza meg az újsággal, olyan helyekre szeretnének betörni, ahová még a szórólapok sem nagyon jutnak el – mondta Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese. Az ezer fő alatti településeken biztosan terítik majd a lapot, de nagyvárosokban is próbálkoznak, aztán majd a tapasztalatok birtokában döntik el véglegesen, hogy kinek és hogyan juttatják el az újságot.

Gőgös szerint egyébként régi terv a saját lap, csak eddig nem volt rá pénz. Most viszont sikerült erre elkülöníteni egy összeget, de hogy mekkorát, azt nem árulta el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
300 milliónyi hamis potencianövelőt foglaltak le egy XXII. kerületi raktárban

300 milliónyi hamis potencianövelőt foglaltak le egy XXII. kerületi raktárban

Csak egy hajszálon múlt: megint majdnem összeütközött két műhold

Csak egy hajszálon múlt: megint majdnem összeütközött két műhold

Terrorizmus vádjával áll bíróság előtt a Hotel Ruanda elrabolt hőse

Terrorizmus vádjával áll bíróság előtt a Hotel Ruanda elrabolt hőse