szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Hír TV belpolitikai műsorainak főszerkesztőjeként folytatja D. Bányász Gergő, aki nemrég távozott a köztévétől – írja a Válasz.hu.

D. Bányász Gergőt 2001-ben és 2003-ban is az év parlamenti tudósítójának választották. 2006 óta dolgozott a Magyar Televíziónál riporterként, műsorvezetőként és szerkesztőként – emlékeztet a portál.

Öt éve ő is egyike volt azoknak a riportereknek, akik szakmai tapasztalatuk ellenére nem kaptak munkát a 2010-es választások közvetítésekor.

Rövid időn belül D. Bányász Gergő a második köztévés szerkesztő-műsorvezető, aki otthagyja az MTVA-t. Előtte Jegyes-Tóth Kriszta mondott fel, és a megtámadott híradós, Borsa Miklós sem vállal több képernyős munkát.

A Válasz.hu emlékeztet D. Bányász Gergő egyik nyilatkozatára. Amikor az Estében bemutattát, mint új műsorvezetőt, azt mondta: azt szeretné, hogy az az ember üljön vele szemben a stúdióban, aki kiszivárogtatta az őszödi beszédet. „Ma is azt érzem, ez lenne a pályám csúcsa. Ha bejönne, biztosan meginnék egy szatmári szilvapálinkát ezután is” – fogalmazott.

D. Bányász az Index kérdésére megerősítette, hogy már a napokban munkába áll az új munkahelyén

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elköltözik Erzsébetvárosból a 100 Tagú Cigányzenekar

Elköltözik Erzsébetvárosból a 100 Tagú Cigányzenekar

A németek még nem mondtak le a 2032-es olimpiarendezésről

A németek még nem mondtak le a 2032-es olimpiarendezésről

Megegyezett Ausztrália a Facebookkal, Zuckerbergék fizetni fognak a helyi sajtónak

Megegyezett Ausztrália a Facebookkal, Zuckerbergék fizetni fognak a helyi sajtónak