szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 78 éves férfi hozzátartozója szombat éjjel tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy Deme Miklós este háromnegyed 10 körül elment otthonról, és azóta sem került elő, nem jelentkezett.

Eltűnt egy 78 éves férfi a Pest megyei Bagon szombat este - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A gödöllői rendőrök a lakosság segítségét kérik Deme Miklós megtalálásához.

©

A 78 éves férfi hozzátartozója szombat éjjel tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy Deme Miklós este háromnegyed 10 körül elment otthonról, és azóta sem került elő, nem jelentkezett. Az idős férfi betegsége miatt állandó felügyeletre szorul, és rendszeresen gyógyszert szed.
A férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Deme Miklós 165-170 cm magas, vékony testalkatú. Haja ritkás, őszülő és oldalra fésült. Jobb kezén a középső és a gyűrűs ujja csonkolt egy korábbi baleset miatt. Eltűnésekor kék rövidujjú pólót, azon egy fekete-fehér mintás pulóvert, valamint egy zöldes-barnás színű melegítőalsót, szürke zoknit és papucsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki tud valamit az eltűnt férfiról, az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén jelezze.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!