szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A Gulyás Másrton nevével fémjelzett Slejm - a torkon ragadt politika oldal állt elő a beígért zászlóbontó videóval, amellyel céljuk az igazságos választási rendszer elfogadásának elérése. Olyanok szerepelnek egy klippben, akikről ezt elképzelni sem tudtunk volt. (És még most is nehezen.)

„Mekkora baj lehet a választási rendszerrel, ha Zagyva Gyula eljött a Gulyás Márton videójába szerepelni? Semmi keresnivalóm nem lenne itt!” - ezt maga Zagyva Gyula mondja a Slejm- a torkon ragadt politika hétfőn közzétett videóján, és ebben az esetben nem is tudnánk vitatkozni vele. Ám a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egykori elnöke önmagában még semmi. A videón szereplők közül ugyan Pörzse Sándor még elférne mellette, ám ott van még többek között Hajós András, Gálvölgyi László, Bánfalvi Eszter, Stohl András és még jó páran. Igen, ők is Zagyvával!

Gulyás Márton még áprilisban, a Szabadság téren elmondott beszédében hirdetette meg, hogy mozgalmat kezdeményez az igazságos választási rendszerért. Az ötletével (elsősorban az arányos választási rendszer elvével) azóta sokan vitatkoztak, de érdemi lépés eddig nem történt. Most itt az első.

A hvg.hu vélemény rovatában lefolytatott vitában megjelent írásokat itt találja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

A WHO továbbra is kitart mellette, hogy a koronavírus Kínából terjedt szét a világban

A WHO továbbra is kitart mellette, hogy a koronavírus Kínából terjedt szét a világban

Indul az új karácsonyi dalok rohama

Indul az új karácsonyi dalok rohama