szerző:
hvg.hu

Kellemes, őszies idő ígérkezik a következő napokra, kiadós eső és erős szél sem zavarja majd a napsütést. Az éjszakák azonban kifejezetten hűvösek lesznek már, egyes helyeken talajmenti fagy sem kizárt.

Pénteken a változó felhőzet mellett a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, eső nem valószínű, a szél is mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul, az éjszaka viszont már nagyon hűvös lesz, 3 és 10 fok közé hűl le a levegő.

©

Szombaton is változóan felhős lesz az ég, és többórás napsütés várható, eső nélkül. A csúcshőmérséklet 18 fok körül alakul.

Vasárnap marad a napsütéses, száraz idő, mérsékelt széllel, és 17, 20 fokos nappali csúccsal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!