szerző:
hvg.hu

Még egyszer: Orbán nem foglalkozik üzleti ügyekkel. Nem, nem, nem.

Orbán Viktor Sebastian Kurz osztrák kancellárnál járt, úgy volt, nem lesz sajtótájékoztató, majd cégül mégis kérdezhetett tőle pár sajtótermék. Köztük az Index is, amely arról kérdezte Orbánt, hogy mit szól ahhoz, hogy az OLAF vizsgálja a veje, Tiborcz István korábbi cégének, az Eliosnak a közbeszerzéseit. Orbán azt mondta: "Semmilyen üzleti üggyel nem foglalkozok, nem is fogok".

Orbán arra gondolt, hogy régebben foglalkozott, amikor nem ők nyerték a legtöbbet? Az lehet, hogy ő nem foglalkozik üzleti ügyekkel, de az egyik barátja nagykanállal eszi a cégeket és közbeszerzéseket, a fogorvosa többmilliárdos állami támogatást kap, a lelkésze pedig miniszter satöbbi.

Ön hogy látja, igazat mondott a miniszterelnök?

HVG KAMUMÉTER

Orbán Viktor: "Semmilyen üzleti üggyel nem foglalkozok, nem is fogok"

Ön szerint mi ennek az állításnak az igazságtartalma?

T o t á l K a m u
P o n t í g y !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!