szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szokásos sorosozás után egészen döbbenetes nyilatkozatot tett Orbán Viktor a miskolci látogatása alatt. Arról beszélt, Miskolcon már látták mi lesz abból, ha bevándorlók érkeznek, pedig ők Magyarország területéről jöttek.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

A miskolci tévének adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök, minden bizonnyal ennek egy részletét vágták az alá a videó alá, ami a miskolci kampánylátogatásról készült. Orbán ebben a részletben arról beszél, a parlamenti választás az EU-ban arról szól, hogy bevándorló országgá válik-e valaki vagy nem, ki tudja-e vinni a már bent lévő migránsokat vagy nem, meg tudja-e akadályozni, hogy újak érkezzenek vagy sem. Minden ekörül forog, ez így van Magyarországon is.

Orbán szerint a legfontosabb kérdésről kell gondolkodni a legtöbbet, ami a migráció kérdése. A miniszterelnök megismételte, Magyarország előtt két út áll: vagy nemzeti kormány lesz, és akkor nem lesz bevándorlás, vagy Soros György emberei alakítanak kormányt, és akkor Magyarország bevándorló országgá válik.

Innen jön az új elem:

Orbán nem akar erről hosszan beszélni, mert Miskolcon nincs erre szükség, "ugyanis Miskolcon tudják az emberek, mi az a bevándorlás" - mondja, a bevándorlás szót megnyomva.

"Volt itt, amikor ebbe a városba a városon kívülről tömegesen bevándoroltak. Látták, mi lett belőle. A miskolci emberek pontosan tapasztalták már, mi van akkor... pedig azok az emberek, akik ide bejöttek, ők Magyarország területéről jöttek Miskolcra. Most képzeljék el, mikor az országhatáron kívül érkeznek kultúrájukban, szokásukban, életfelfogásukban tőlünk teljesen különböző emberek."

Majd folytatta: azt érdemes tudni, hogy

a migránsok mindig nagyvárosokba mennek, ott alakulnak ki a gettók is, a no-go zónák is ott jönnek létre, ott jelenik meg a közbiztonság romlása és a párhuzamos társadalmak.

Orbán szerint ha bevándorlókormány alakul, két város van veszélyben, Budapest és Miskolc.

Itt a videó, a döbbenetes rész 45 másodperctől jön.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pénzt kér a megölt tüntetők családjától a holttestek visszaszolgáltatásáért a mianmari hadsereg

Pénzt kér a megölt tüntetők családjától a holttestek visszaszolgáltatásáért a mianmari hadsereg

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál

Kilenc utassal borult árokba két autó Csorvásnál

Negyedével esett vissza a nyelvvizsgázók száma 2020-ban

Negyedével esett vissza a nyelvvizsgázók száma 2020-ban