szerző:
hvg.hu

A tűzoltók megbontották a tetőszerkezetet.

Az önkormányzati épület kazánházának födémje égett Buzsákon, a Fő téren - közölte a Katasztrófavédelem.

A helyi önkéntes tűzoltók mellett Marcaliból érkeztek hivatásos egységek a helyszínre. Megbontották a tetőszerkezetet, rövid időn belül körülhatárolták, majd eloltották a mintegy tizenöt négyzetméteren égő lángokat.

A felderítés közben megállapították, hogy az épületben senki nem tartózkodott. Az épület füsttel telítődött tetőszerkezetét átvizsgálták, valamint az épülettel egybeépített művelődési házat is átszellőztették, mivel füst szivárgott át. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálattal folytatják a munkálatokat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!