szerző:
hvg.hu

A zavartan viselkedő sofőr autójában gáz-riasztó fegyvert találtak a rendőrök. A férfit őrizetbe vették.

Autójával balesetet okozott, majd megütötte az őt vizsgáló mentődolgozót Mohácson egy zavartan viselkedő férfi – közölte a rendőrség hétfőn.

A férfi vasárnap este előzés közben megcsúszott a kocsijával, és előbb egy azonos irányba haladóval, majd egy parkoló autóval is összeütközött. Végül az autó egy ház kapuját kidöntve állt meg.

A tűzoltók kiemelték autójából a zavartan viselkedő férfit, aki megütötte az őt vizsgáló egyik mentőtisztet.

A sofőr a balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett. A megütött mentődolgozónak szintén könnyebb sérülése van.

A rendőrök a férfi autójából lefoglaltak egy gáz-riasztó fegyvert. Ellene egyebek mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást, őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!