szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Liberálisok politikusa robbantotta a Párbeszéd frakcióját, amikor bejelentette, otthagyja őket.

Áll a bál a szocialistáknál, miután kiderült, az MSZP előző elnöke, Molnár Gyula a pártvezetést megkerülve ígért évi 60 millió forintot Fodor Gábor pártjának februárban. Most vizsgálják, hogy lehet ezt semmissé tenni, szerencséjükre Fodor nem tart igényt a pénzre. Legalábbis a hvg.hu-nak erről beszélt. Az egész pénteken bukott ki, mikor a liberális Bősz Anett kilépett a Párbeszéd frakciójából arra hivatkozva, hogy szövetségeseik nem tartják be a megállapodást, így nem lehet képviselni a liberális értékeket. Döntésével veszélybe sodorta a frakció létét, most a Párbeszéd vezetése Mellár Tamás független jelöltet környékezte meg, csatlakozásával menthető a képviselőcsoport léte.

Az RTL Klub Híradója megkérdezte a politikust, ő azt mondta, nemcsak elvi megállapodást, hanem szerződést is kötött az MSZP és a Liberális Párt utóbbi anyagi támogatásáról. Bősz Anett szerint nem a pénz miatt hozta meg a döntést.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!