szerző:
hvg.hu

A Népszavának adott interjút a fideszes politikus.

Interjút adott a Népszavának Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő, honvédelmi államtitkár. A legérdekesebb kérdés arra vonatkozott, hogyan lehet, hogy a volt rezsibiztos beszámolója szerint nulla forintból kampányolt Csepel egyéni képviselőjelöltjeként (egyébként eredménytelenül, mert az Együtt jelöltje, Szabó Szabolcs futott be a többi ellenzéki párt támogatásával).

Németh azt állítja, a beszámolót az Állami Számvevőszék elfogadta, arról viszont nincs információja, mennyibe is került a kampánya, mivel nem könyvelő.

A sorosozástól és migránsozástól csöpögő többi mondanivalója érdektelen és/vagy szimpla hazudozás, ezért nem szemlézzük; akit érdekel, itt elolvashatja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!