szerző:
Tetszett a cikk?

Hajnal Miklós azt mondta, legközelebb akkor hívja őt a csatorna, ha Mészáros Lőrinc vagyonosodásáról kérdezik.

Az Echo TV vendége volt a Momentum elnökségi tagja, Hajnal Miklós, a téma Tóth Bertalan MSZP-elnök közös EP-listát vizionáló ötlete lett volna. (De erre nem került sor.) Velkovics Vilmos majdnem eltalálta, hogy Hajnal elnökségi tag a pártban, helyette mondott szóvivőt, kommunikációs igazgatót is.

A beszélgetés elején a politikus biztosította a műsorvezetőt, nem vetkőzni és matricázni jött (emlékezetes, Fekete-Győr András Momentum-elnök mellett nemrég O1G-matricát villantott mellen egy tüntető lány), ellenben úgy fogalmazott, meglepte az Echo TV és a többi “hazugsággyár” viselkedése, hogy azzal vádolták őket, pénzügyileg nem tiszták.

Séta lett a vége
©

Ezért Hajnal bevitte a tételes kampányelszámolást a műsorvezetőnek, amit állítása szerint hónapokkal ezelőtt elküldött a párt azt az Állami Számvevőszéknek is.

Hajnal szerint inkább Mészáros Lőrinc gazdagodásáról kellene beszélni, távozása előtt azt mondta, legközelebb akkor hívja az Echo TV vendégnek, ha erről kérdezik őt.

Ez volt a valóságszünet, most következnek újra a hazug kérdések – mondta Hajnal, majd kisétált.

Miután Hajnal távozott, az Echo TV bevágott egy összeállítást a Momentumról.

Emlékezetes, Fekete-Győr András is azt mondta, nonszensz, ahogy az ÁSZ viselkedik velük, azonban a számvevőszék sem hagyta annyiban a dolgot, a hvg.hu-n keresztül üzentek Fekete-Győrnek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

A legnagyobb természetességgel biciklizett egy férfi az M7-esen

Karácsonyt simán újraválasztanák, pedig megosztottak a budapestiek

Karácsonyt simán újraválasztanák, pedig megosztottak a budapestiek

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba

A kormány államosított, de becsúszott egy kis hiba