szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Demokratikus Koalíció (DK) megkezdte a felkészülést a 2022-es választásra.

„Közös győzelem, közös Magyarország” címmel tartott online rendezvényt vasárnap a Demokratikus Koalíció (DK), amelynek apropója az volt, hogy ráhangolódjanak a 2022-es eseményekre, az újabb választásra.

A 444.hu szerint az élő közvetítés körülbelül egy órán át tartott. A videóban nemcsak Gyurcsány Ferenc pártelnök szorgalmazta az összefogást és a közös listát, hanem "spontán" interjúkban az utca embere is. A felvételen láható volt például a DK ifjúsági szervezetének egy tagja, aki a budapesti nyugati téren kérdezett fiatal lányokat, akik ugyanúgy összefogást javasoltak a Fidesz és Orbán Viktor ellen.

Az esemény fő fellépője Dobrev Klára EP-képviselő volt, aki a címbéli mondatot is hangoztatta. Hogy “az a kormány, amely pár ezer helyett 16 ezer lélegeztetőgépet vásárolt mindenkinél drágábban, az nem egyszerűen pazarol, hanem valószínűleg lop”.

A 16 ezres vásárlásról egy szakértő korábban azt mondta a hvg.hu-nak, hogy a kormány pánikolhatott, ezért rendelt ennyi lélegeztetőgépet Kínából.

A DK online rendezvényéről az MTI is tudósított, de abban a lélegeztetőgépes rész nem szerepel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Háborút vitt a fociba, örökre eltiltotta az UEFA egy azeri klub sajtófőnökét

Háborút vitt a fociba, örökre eltiltotta az UEFA egy azeri klub sajtófőnökét

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

A tízfős Volner Párt szerint nekik nem probléma, ha 71 jelölt kell az országos listához 2022-ben

Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe

Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe