szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A világ második legnépszerűbb keresőjét működtető cég a harmadik negyedévet 186,1 millió dolláros (részvényenként 15...

A világ második legnépszerűbb keresőjét működtető cég a harmadik negyedévet 186,1 millió dolláros (részvényenként 15 centes) adózott eredménnyel zárta. Ez több mint háromszorosa az egy évvel korábbi 54,3 millió dolláros profitnak, és meghaladja a Bloomberg 13 centes EPS-konszenzusát is.

Az árbevétel 1,13 milliárd dollár volt a harmadik negyedévben, ez szintén – 10 millió dollárral – meghaladja a piac várakozásait.

Az on-line reklámbevételek a társaság szerint a július-szeptemberi időszakban stabilizálódtak, a recesszió enyhülésének köszönhetően.

A Yahoo! jelenleg 100 millió dolláros brand marketing kampánnyal erősíti pozícióját. Az amerikai keresőpiacon szeptemberben a 18,8 százalékos részesedést ért el a cég, ez 1,3 százalékponttal marad el a májusi eredménytől. (A Google 64,9 százalékkal tartja vezető helyét.)

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hirdetésekkel pakolja meg az Instagram a TikTok-klón Reelst

Hirdetésekkel pakolja meg az Instagram a TikTok-klón Reelst

Enyhítenek a korlátozásokon Szlovákiában

Enyhítenek a korlátozásokon Szlovákiában

Verte, földön rángatta, mosogatószert, kávéport, kólát borított feleségére egy katona

Verte, földön rángatta, mosogatószert, kávéport, kólát borított feleségére egy katona