szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A vállalat üzleti évének utolsó három hónapjában 24,04 milliárd forint árbevételt, 997 millió forint üzleti eredményt...

A vállalat üzleti évének utolsó három hónapjában 24,04 milliárd forint árbevételt, 997 millió forint üzleti eredményt és 406 millió forint nettó nyereséget ért el, ami a legpesszimistább előrejelzésektől is elmarad, a szakértők többség ugyanis 3 milliárd forint feletti nyereséget várt.

Az Egis a Budapesti Értéktőzsde hivatalos honlapján közzétett közleményben jelezte: a várakozásoktól eltérő eredmény elsősorban az előző negyedéveknél kisebb export, valamint a negatív 4. negyedéves pénzügyi eredmény hatása. Ez utóbbit a még nem teljes kapacitással működő leányvállalatok vesztesége miatti értékvesztés évvégi elszámolása okozza. Az utolsó három hónap ellenére ugyanakkor a szeptember 30-án lezárt teljes üzleti év eredményeit a társaság változatlanul jónak ítéli. A cég negyedik negyedévről és a teljes üzleti évről szóló részletes tájékoztatás 2009. november 11-én teszi közzé.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A női fociválogatott támadója is kiállt a szivárványcsaládok mellett

A női fociválogatott támadója is kiállt a szivárványcsaládok mellett

Világító hűtőrácsot kapott a 3-as BMW

Világító hűtőrácsot kapott a 3-as BMW

Karácsony: Egy tollat és egy noteszt sikerült elhozni a kormánytól

Karácsony: Egy tollat és egy noteszt sikerült elhozni a kormánytól