szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

Az egy évvel korábban elkönyvelt 684 milliárd vonos veszteség után a 2009 október-decemberi időszakot az LG Display...

Az egy évvel korábban elkönyvelt 684 milliárd vonos veszteség után a 2009 október-decemberi időszakot az LG Display 478 milliárd von (420 milliárd dollár) adózott eredménnyel zárta. Az árbevétel év/év alapon 46 százalékkal, 6100 milliárd vonra nőtt.

A Bloomberg elemzői 5580 milliárd vonos árbevétel mellett 290 milliárd von profitot valószínűsítettek. Az adózott eredményt egy egyszeri adókedvezmény is megdobta, így fordulhatott elő, hogy az üzemi eredmény sorában a legalsónál kisebb, 357 milliárd vonos tétel szerepelt.

Az LG Display a 2010 első negyedévére emelkedő árakat, az év egészére pedig rekordprofitot vár. Az idei értékesítésnek a téli olimpia és a labdarúgó világbajnokság is lendületet ad a várakozások szerint.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!