szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A 2008-as év után kifizetett 1,09 dolláros osztalék növelését a cég szerint a rendelkezésre álló cash flow gyarapodása...

A 2008-as év után kifizetett 1,09 dolláros osztalék növelését a cég szerint a rendelkezésre álló cash flow gyarapodása tette lehetővé. A nemrég közzétett gyorsjelentés értelmében a vállalat szabad cash-flowja 14,1 milliárd dollárra nőtt tavaly a 2008-as 11,6 milliárd után. Ez egyben azt is jelenti, hogy a 2009-es üzleti év eredményéből 4,5 milliárd dollárnyit juttat vissza a menedzsment a Wal-Mart részvényeseinek.

Hozzá kell tenni, hogy a társaság, amióta 1974-ben először bejelentette az osztalékfizetést, minden egyes évben emelni tudott az osztalék mértékén. A Wal-Mart részvények 30 centet drágulva, 53,96 dollárig emelkedtek a hírre. A Wal-Mart negyedévente fizet osztalékot, a legközelebbi osztalékfizetés március közepén lesz, amikor 0,3025 USD-t kapnak a részvényesek papíronként.

Az utolsó nap, amikor még osztalékszelvénnyel együtt lehet megvenni a társaság részvényeit 2010. március 9. vagyis jövő hét kedd, a kifizetés pedig 2010. április 5-én kezdődik.

Equilor

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hivatalos: újra Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzője

Hivatalos: újra Dárdai Pál a Hertha BSC vezetőedzője

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Kováts Adél: A nemzeti kultúra egy rendkívüli része elveszik – Búcsú az Ódrytól

Kováts Adél: A nemzeti kultúra egy rendkívüli része elveszik – Búcsú az Ódrytól