szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A Mattel 2010 negyedik negyedévét 325,2 millió dolláros (részvényenként 89 centes) adózott eredménnyel zárta, ami szűk...

A Mattel 2010 negyedik negyedévét 325,2 millió dolláros (részvényenként 89 centes) adózott eredménnyel zárta, ami szűk 1 százalékkal elmarad ugyan az egy évvel korábbitól, de felülmúlja a várakozásokat: a Bloomberg EPS-konszenzusa például 86 cent volt.

Az árbevétel a negyedik negyedévben 2,12 milliárd dollár volt, ez az egy évvel korábbihoz képest 8,7 százalékos emelkedést jelent.

A Mattel részvényárfolyama a szerdai kereskedés elején 3,5 százalékos pluszban is megfordult, ennél nagyobb napon belüli emelkedést utoljára november 16-án láthattunk.

Ecoline

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Van, amire jobb egy mesterséges barát, mint a szülő?

Van, amire jobb egy mesterséges barát, mint a szülő?

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Válaszolt Demeter Szilárd a Mazsihisznek

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött

Orbán miniszterelnöki rekordot döntött